Skip to main content

Zonnepaneleninstallateur Futech en voetbalclub KVV Lummen hebben de handen in elkaar geslagen in het kader van een unieke samenwerking. De Limburgse derdeprovincialer kiest voor een zonnepanelenproject zonder investering.
Futech KVV Lummen
KVV Lummen maakt gebruik van de unieke ‘Eco Fix’ formule van Futech. Deze houdt in dat de kost van de zonnepaneleninstallatie en de plaatsing ervan volledig ten laste van Futech valt terwijl de Lummense voetbalclub de geproduceerde zonne-energie tegen een gunstig tarief bij de zonnepaneleninstallateur uit Tessenderlo aankoopt.
Op deze manier legt KVV Lummen zijn energieprijs als het ware vast voor de komende 25 à 30 jaar en wordt de club dus ongevoelig voor toekomstige prijsstijgingen.

Reuzebanner

Om de samenwerking tussen beide partijen te versterken wordt het logo van Futech tijdens de komende vijf seizoenen in de officiële wedstrijduitrusting van KVV Lummen geïntegreerd.  Ook zal er achter het doel van het A-veld aan de kant van de Maria Van Loonstraat een reuzegrote banner van Futech verrijzen.
Zeker de moeite waard dus om een bezoekje te brengen aan een wedstrijd van KVV Lummen!
Interesse in een soortgelijk zonnepanelenproject voor uw vereniging of club? Vraag volledig vrijblijvend uw offerte aan op de Futech website .

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply