Skip to main content

Op dinsdag 30 april kreeg Futech het bezoek van Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder Unizo. Hij werd vergezeld door Bart Lodewycks (gedelegeerd bestuurder Unizo Limburg). 
Tijdens hun bezoek kregen de Unizo-bestuurders van zaakvoerder Ismaël Ben-Al-Lal de nodige toelichting bij de werking van Futech en zusteronderneming iLumen. Ook maakten zij kennis met de unieke productformules van Futech en innovatieve oplossingen zoals de rendementsverhogende PIDbox en thuisbatterij iLubat.
Met gepaste trots lichtte onze zaakvoerder tenslotte ook al een tipje van de sluier op over de nieuwe productinnovaties die momenteel binnen de R&D-afdeling van Futech ontwikkeld worden.

Wall of fame

Aan het einde van zijn bezoek toonde de heer Van Assche zich met veel plezier bereid om een PIDbox te handtekenen en zo deel uit te maken van de ‘Wall of fame’ van onze onderneming.
“Ik ben erg onder de indruk van de productinnovaties die Futech heeft ontwikkeld. Het was een zeer leerrijk bezoek”, besloot de gedelegeerd bestuurder van Unizo bij afloop van zijn bezoek.
Bedrijfsbezoek Danny Van Assche Unizo Futech
Futech wenst Danny Van Assche en Bart Lodewyckx te bedanken voor hun interesse in onze onderneming en hun enthousiasme tijdens hun bezoek..

Social Media

Fotogallerij

Schrijf u gratis in op onze nieuwsbrief

Leave a Reply