Skip to main content

Vanaf 1/8/2012 zijn de groenestroomcertificaten gezakt van 210 euro per 1000kwh, gegarandeerd voor 20 jaar, naar 90 euro per 1000kwh, gegarandeerd voor 10 jaar. Het verschil is dus enorm.
Maar Futech is niet bij de pakken blijven zitten, en werkte voor u een tot op heden uniek concept uit

 
Vandaag zijn we dan ook trots om u ons Olympisch concept te kunnen voorstellen.
Dit bestaat uit 3 mogelijke formules: goud, zilver en brons. Alle drie evenwaardig maar helemaal verschillend. 
Dit is de klassieke gouden aankoopformule. U betaalt de aankoopsom, wij installeren de panelen. U heeft , afhankelijk van de wetgeving op die moment, recht op de certificaten en krijgt van Futech uit 20 jaar garantie op de installatie.
Deze zilver formule houdt in dat Futech u op dag 1 alle certificaten voor de komende 20 jaar uitbetaalt aan de huidige marktwaarde. Dit bedrag wordt integraal afgetrokken van de aankoopsom op dag 1. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over enerzijds de administratieve kant zoals certificaten aanvragen, en anderzijds over de onzekerheid met betrekking tot de certificaten over 20 jaar. Bovendien weegt de investering op deze manier minder door waardoor u sneller resultaat voelt.
Deze brons formule isonze huurformule. Hierbij doet Futech de investering van uw installatie. Futech krijgt de certificaten, u krijgt gratis stroom. De enige kost langs uw kant is een vaste maandelijkse onderhoudskost die op voorhand wordt berekend op maat en wordt vastgelegd(zonder indexatie) voor 20 jaar.
Bij deze formule gaat het er vooral om dat u bespaart op uw huidige elektriciteitsfactuur én dat u zekerheid heeft over de prijs die u voor uw stroom dient te betalen.
Op deze manier blijven zonnepanelen interessant en betaalbaar voor iedereen. Vraag bij interesse gerust vrijblijvend een offerte aan. In de offerte zitten steeds de 3 pakketten vervat zodat u steeds een grondige uitleg en analyse mag verwachten.

Leave a Reply